itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROJEKTLEDARE TILL BEDEGE I STOCKHOLM

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

PROJEKTLEDARE TILL BEDEGE I STOCKHOLM

PROJEKTLEDARE TILL BEDEGE I STOCKHOLM

Är du en projektledare som brinner för service i världsklass och vill arbeta i en central roll där du får vara med att påverka? Har du erfarenhet av att arbeta med implementation av något affärssystem tidigare? Har du dessutom arbetat mot detaljhandeln, e-handel eller kanske restaurangbranschen så är det bara ett plus! Här kommer du till ett gäng engagerade människor som besitter mycket kunskap om vår bransch och kanske är det just dig vi nu letar efter!

Just nu söker vi ytterligare en Projektledare till vårt kontor i Stockholm. Hoppas du vill hänga med oss på vår resa!

SOM PROJEKTLEDARE HOS OSS…

ansvarar du för att samordna och planera projektgenomförande tillsammans med våra kunder.

För varje projekt ingår du i ett team där du arbetar tillsammans med våra konsulter och kundens samarbetspartners för att uppnå kundens krav och förväntningar. Du är med hela vägen från att vara delaktig i lösningsförslaget, till projektgenomförandet och slutligen driftsättningen av den färdiga lösningen hos kunden.

Det ingår även i rollen att du som projektledare är föredragande i styrgrupperna så det är viktigt att du känner dig trygg i det åtagandet.

Du rapporterar till vår konsultchef.

FÖR ATT VARA FRAMGÅNGSRIK I ROLLEN…

arbetar du idag som projektledare, gärna med implementation av affärssystem eller liknande. Meriterande är erfarenhet projekt inom detaljhandel, e-handel eller restaurangbranschen. Detta eftersom du som projektledare måste ha en god verksamhetsförståelse för att kunna sätta dig in i kundens behov och verksamhet, för att vi skall kunna göra bästa möjliga leveranser. Det innebär därmed att du är en lösningsorienterad person som är van vid att ha många kontaktytor och en förmåga att arbeta strukturerat i dina uppdrag. Du har ett stort eget driv i dina projekt och trivs med att arbeta i en roll där du agerar rådgivande för att lösa kundens önskemål. Vi tror att du har en akademisk utbildning men det är inget krav.

Du arbetar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är även ett krav att du innehar B-körkort.

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR…

Driven, engagerad och empatisk i ditt arbete. Du är öppen, prestigelös och har nära till skratt. Du har ett kreativt tankesätt och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att driva ditt arbete framåt tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

HOS OSS KOMMER DU TILL…

en spännande roll där du är omgiven av engagerade, stöttande och erfarna kollegor. Vi är ett hjärtligt gäng som har kul tillsammans och trivs i varandras sällskap. Vi tror på ”högt i tak” och att arbeta lösningsfokuserat tillsammans. Vi är en platt organisation där alla, oavsett var man är i organisationen, hjälps åt.

Idag arbetar det strax under 40 personer i bolaget med en omsättning på runt 60 miljoner. Vi har vårt huvudkontor i Norrtull men är rikstäckande och följer våra kunder över landets gränser.

BEDEGE AB…

är ett komplett IT-bolag. Vi säljer, implementerar och förvaltar affärs- och butiksdatasystem och har traditionellt haft en vertikal inriktning på detalj- och restaurangbranschen. Anledningen är helt enkelt att det var inom detaljhandeln vi började för många år sedan. Men idag har vi kunder i de flesta segment då det gäller affärssystem som till exempel inom logistik och bostadsbolag. Samtidigt som vi idag kan skryta med, såväl svenska som utländska, kända varumärken.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.bedege.se

OM DETTA LÅTER SOM EN SPÄNNANDE TJÄNST FÖR DIG…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

 

Dela detta jobb

logo
PROJEKTLEDARE TILL BEDEGE I STOCKHOLM

Workspace Recruit