itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. Vi arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Genom att öka insikten och förmågan att omsätta immateriella tillgångar bidrar PRV till ett innovationskraftigt och hållbart samhälle. Vår vision är att PRV ska vara en drivande och självklar aktör för världens mest innovativa land.
Vi är en öppen och kundorienterad myndighet där våra anställda bidrar med kunskap, framåtanda och engagemang. Välkommen att utvecklas med oss på PRV!

Som supporttekniker vid enheten för teknisk drift skulle du bli en av 10 medarbetare, vi finns både i Stockholm och Söderhamn. Enheten för teknisk drift finns organisatoriskt under avdelningen för digitalisering och utveckling. 

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker arbetar du dagligen med att ge stöd och support, främst gällande felanmälan och stöd kring it och telefoni, våra kunder är medarbetarna i organisationen. Du felsöker och hittar lösningar på tekniska problem och ser till att programvaran fungerar. Du kommer även att arbeta med installation och konfiguration. Arbetsuppgifterna innebär också support för hård- och mjukvara. Som supporttekniker vid PRV arbetar du brett och ansvarar för att organisationen får det tekniska stöd som efterfrågas.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, samt minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete som servicetekniker vid en it-helpdesk. Du ska även ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Vidare ska du även ha goda kunskaper gällande PC (Windows 10 och Office) och Telefoner (Samsung med Android). Vi ser även att du har god kunskap kring Skype/Teams.

Det är meriterande om du har någon eftergymnasial it-relaterad utbildning, samt eventuella certifieringar och it-kurser.

Vi söker dig som drivs av att ge service, är tillmötesgående och lösningsfokuserad samt har lätt att ta egna initiativ.

För att trivas i rollen ser vi att du har förmåga att skapa relationer och att du förstår vikten av ett trevligt och professionellt bemötande. I rollen som supporttekniker kommer du ha du många kontakter med övriga medarbetare i organisationen, därför är kundfokus viktigt. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

PRV erbjuder

Vi erbjuder dig ett intressant, utmanande och självständigt arbete där du är med och stärker landets innovationsförmåga. Vi lovar också trevliga kollegor, bra stämning och fina lokaler i centrala Stockholm.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och för denna säkerhetsklassificering krävs svenskt medborgarskap.

Läs mer om oss och se vilka du kommer att jobba med på https://www.linkedin.com/company/prv/. På vår webbplats kan du läsa mer om hur det är att arbeta på PRV: http://www.prv.se/jobb.

PRV:s värdegrunds ledord är Omvärldsfokus, Framåtanda och Engagemang.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev samt CV senast den 31 januari 2023.

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Patrik Edenbro. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Linda Waltari. Fackliga representanter är Carolina Gomez Lagerlöf (Saco-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås på telefon 08-782 28 00.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

logga

PRV söker supporttekniker

Ort
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb