itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

QUALITY ASSURANCE IT PROFESSIONAL

Ort
Utgår

2023-02-20

Ansök nu

QUALITY ASSURANCE IT PROFESSIONAL

Är du vår nya QA-stjärna?

Har du kvalificerad erfarenhet inom Quality Assurance IT och vill bli en del av ett expansivt lokalt bolag fullt med härliga kollegor? -då ska du söka denna tjänst hos oss!

Just nu söker Bioglan en ny QA medarbetare, med ett huvudfokus på systemvalidering och IT, för att förstärka teamet som består av nio QA-proffs! Vår QA-avdelning utgör navet i bolaget och består av olika resurser med olika bakgrund som samarbetar effektivt mot gemensamt formulerad målsättning. I denna QA-roll fungerar du som en nyckelperson i arbetet med att säkerställa kvalitetssäkringen på Bioglan och du kommer även att vara processansvarig för kvalitetsprocesser. Funktionen arbetar tvärfunktionellt inom organisationen men också i nära samarbete med IT-parter från vår internationella koncern.

Dina arbetsuppgifter

 • Säkerställa att valideringsprocedurer inom Malmö site uppfyller globala procedurer och regulatoriska GMP/ISO krav.

 • Aktivt stödja validering av GMP-relaterade datoriserade system, t.ex rutiner, riskbedömningar, valideringsdokument, periodiska granskningar samt ändringsärenden.

 • Hantera och/eller leda utredningar/åtgärder av avvikelser, ändringar och CAPAs.

 • Support vid externa audits relaterad till IT valideringsprocess.

Din bakgrund

 • Högskoleutbildning i naturvetenskap, teknik, farmaci eller annat relevant område (krav).

 • Du har flera års erfarenhet av QA-arbete och validering av datoriserade system inom läkemedel eller medicinteknisk verksamhet (krav).

 • God GMP-förståelse samt kunskap om regulatoriska krav och riktlinjer relaterade till datoriserade system och GMP-efterlevnad (t.ex. 21 CFR Part 11, Data integrity, GAMP 5).

 • Krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

 • Meriterande erfarenhet från validering/kvalificering av IT-system

Vem är du?
För att passa i QA rollen är du kvalitetsmedveten, har ett driv att vilja utveckla och förbättra i det arbete du tar dig an och du delar gärna med dig av din kunskap och dina tankar till teamet. För att lyckas i QA rollen krävs att du skickligt har ett helhetsperspektiv och växla mellan långa och korta deadlines och strävar efter att skapa mervärde. Du behöver självständigt kunna strukturera ditt arbete men behöver samtidigt också vara flexibel när förutsättningarna förändras. Vi ser gärna att du har förmågan att professionellt formulera dig och tryggt kan hantera många olika kontaktytor, ta de tuffa besluten, med engagemang och integritet.

Praktiskt
Tjänsten är en heltidstjänst.
Tillträde efter överenskommelse.
Placerad i Malmö.

Vi erbjuder

 • Centralt kontor i Malmö hamn (med parkering)

 • Framstående produkter

 • Förmånspaket

 • Utökade ledigheter

 • Roliga utmaningar och eget ansvar

 • Frihet och flexibla arbetstider

 • Kontinuerlig kompetensutveckling

Vem är vi?
Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika som varje dag hjälper människor över hela världen. På HQ i Malmö tillverkas produkter för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. På Bioglan värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och vår organisation. Bioglan AB har ca. 100 medarbetare där alla utgår ifrån Malmökontoret. Organisationen är ansluten till IKEM-förbunden.  

Vill du veta mer?
Kontakta gärna My Tran, Head of QA, 040- 28 75 65.  Skicka din ansökan senast den 31 januari 2023. Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in ditt cv.
Läs mer om oss på www.bioglan.se
Ansökan sker via https://careers.bioglan.se/ 

Bioglan AB undanber oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras.

 

Dela detta jobb

logo
QUALITY ASSURANCE IT PROFESSIONAL

Workspace Recruit