itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Scancloud söker en systemutvecklare

Ansök nu

Scancloud söker en systemutvecklare

I rollen som systemutvecklare hos oss kommer du få jobba med att underhålla och vidareutveckla våra egna produkter samt jobba med nya produkter och integrationer mot andra system. Vill du jobba med utveckling av Scanclouds egenskrivna produkter inom elektronisk faktura och orderhantering tillsammans med ett tight team av utvecklare? Då har du chansen nu.

Scancloud arbetar inom området Elektronisk fakturahantering. Vi är ett expansivt företag inom Visma koncernen med kontor i Östersund och Stockholm. Produkterna och tjänsterna levererar vi i vår egenutvecklade programvara. Över tjugo tusen företagskunder i Sverige, Norden och övriga Europa är idag anslutna till plattformen som ligger i absolut teknisk framkant på marknaden.

Vad kommer du ha för arbetsuppgifter?
Du kommer få jobba med att förvaltning och förädling av befintliga produkter, utveckling av nya produkter och tillsammans med övriga delar av organisationen säkerställa att våra produkter är state of the art inom det område som vi verkar. Du får jobba med ett härligt gäng kollegor på vårt huvudkontor i Östersund och du kommer genom att bidra i utvecklingen av våra lösningar underlätta vardagen för många tusen företag som nyttjar våra tjänster.

  • Du får en viktig roll i att säkerställa fortsatt hög kvalitet på befintliga system genom proffsig systemförvaltning och löpande modernisering av systemen.

  • Du får delta i utvecklingen av nya produkter, API:er och molntjänster i Azure med den senaste tekniken, t.ex. microservices, Kubernetes, Docker.

  • Du får jobba med både backend i C# och frontend i framförallt Angular.

Din Profil
Vi söker dig som brinner både för teknik och kundnytta. Du har högskole/universitetsexamen inom IT eller motsvarande kompetens och har jobbat något år som systemutvecklare. Du bidrar med högt engagemang och intresse för ditt arbete och bidrar med tankar och idéer om förbättring i stort och smått. Du gillar självklart teamwork och hjälper gärna andra när det behövs. Meriterande kunskaper är:

  • C#.NET

  • Erfarenhet av Azure

  • Erfarenhet av Angular

  • Erfarenhet från affärssystem, fakturahanteringssystem och e-fakturahantering

Du talar och skriver flytande svenska och bra engelska. Du har högt engagemang och är hjälpsam. Du har ett stort eget driv och får saker att hända och klarar av att jobba med många olika aktiviteter samtidigt, självständigt eller tillsammans med kollegor.

Intervjuer och anställningar kommer att göras omgående och löpande så skicka din ansökan snarast. Ansöker gör du genom att ladda upp ditt svenska CV. Tillträdesdatum enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt 2023. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Rosmari Hagström, rosmari.hagstrom@experis.com, 073-028 70 40.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av CTO, Andreas Kvarnström på 070-6196865.

 

Dela detta jobb

logo
Scancloud söker en systemutvecklare

Experis AB