itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Scrum Master till Trafikförvaltningen

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

Scrum Master till Trafikförvaltningen

Varje dag reser närmare 800 000 personer med den allmänna kollektivtrafiken i Stockholm. Höga krav på en väl utbyggd, lättillgänglig och pålitlig kollektivtrafik innebär höga krav på IT. Tycker du om att arbeta med människor? Det gör vi på trafikförvaltningen också.

Inom trafikförvaltningen IT bygger vi starka team som kan lita på varandra, professionellt som kollegialt. För att kunna bygga dessa team vill vi ha ledare som arbetar både med strukturer och människor. Vi har valt att placera detta ansvar inom scrum master-rollen och letar nu efter dig som vill jobba med detta hos oss.

Just nu söker vi en scrum master som vill arbeta i en ledande befattning på teamnivå där det ingår att leda och ta ansvar för ett av våra team inom gruppen Trafikinformation på sektionen Externa Tjänster.

Om tjänsten

Vi som jobbar med Trafikinformation ansvarar för de tjänster som hanterar all information som flödar från SLs trafiknät ut till resenär: från tusentals fordon, stora infrastrukturanläggningar samt all annan information som är relevant att tillhandahålla i ett digitalt ekosystem. Förutom det traditionella scrum master-arbetet innefattar rollen också arbete med att etablera och hjälpa team att få till en bra miljö och effektiv arbetssituation. I ansvaret ligger även metodikansvar, ledning av workshops, coachning inom agila arbetssätt mm.

Du får bland annat jobba med att:

  • Etablera och driva starka team hos trafikförvaltningen

  • Utveckling av effektiva team

  • Coachning och stöd till teammedlemmar och i arbete mellan team

På Trafikförvaltningen bygger vi just nu en produktorganisation och här får du vara med i förvandlingen att gå från teknik- till en produktorienterad organisation. I detta ligger att flytta tekniska team till att bli produktleveranser. Här får du arbeta med ett framåtlutat arbetssätt där fokus ligger på agilt och utforskande. För oss är det viktigt med tilltro och samarbete, vilket vi tänker mycket på genom att inkludera varandra, hitta på roliga saker tillsammans och fortsätta utveckla och utvecklas.

Vad vi söker

Vi letar efter dig som har erfarenhet kring arbete med teamdynamik, gärna i kontexten av större organisationer. Du trivs med att arbeta nära teamet i konkreta frågeställningar och du har även förmåga att arbeta i den mer teoretiska coachande delen av jobbet. Teamen på trafikförvaltningen är små och lättrörliga och agerar i en större komplex miljö både tekniskt såväl som organisatoriskt.

Vidare har du:

  • Högskoleexamen, genomförd KY-utbildning, eller motsvarande kunskaper som vi bedömer som likvärdiga

  • Erfarenhet av ledande roll inom IT kopplat mot agila arbetssätt och produktutveckling

  • Erfarenhet av att arbeta med eller i olika Agila processer och metoder

Meriterande:

  • Certifiering som Scrum Master

  • Erfarenhet av arbete med backend- och eller/integrationslösningar

  • Erfarenhet av arbete inom myndighet/förvaltning

  • Erfarenhet av att etablera och formera team och grupper

Som person trivs du när du får nätverka och skapa bra relationer. Du har en god självinsikt och är bra på att leda och strukturera även när det blåser lite.

Vårt koncernspråk är svenska vilket ställer krav på att du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag - den gemensamma resan.

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Pia Boström, 0703-14 68 66. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar. Ansökan sker via vår hemsida, SÖK HÄR! vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Då vi intervjuar löpande ber vi dig inte vänta med att söka tjänsterna, dock senast 2023-01-15. Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Scrum Master till Trafikförvaltningen

Experis AB