itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Javautvecklare

Vi anställer nu tre seniora systemutvecklare med fler än fem års erfarenhet inom Java för kunduppdrag.

Om BnearIT
På BnearIT är vi ett gäng passionerade, effektiva och jordnära IT-experter med stort hjärta för den lokala utvecklingen.
Vi är ett genuint företag med rötterna djupt rotade i den norrbottniska myllan. BnearIT startade i Luleå 2002. Här finns ett 40-tal anställda som brinner för sitt arbete. Vårt hjärta kommer alltid klappa för Norrbotten. Det är här vi bor och verkar. Därför är det naturligt för oss att inte bara utveckla IT-system, utan också samarbetspartners, medarbetare och hela länet.

Arbetsuppgifter
I rollen som systemutvecklare arbetar du med problemlösning och programmering i en mängd olika miljöer. Du arbetar främst i Java med spännande uppdrag, med olika tekniker ute hos kund. Som konsult har du stort ansvar att utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet och inom givna ramar. Du arbetar i en miljö där du är omgiven av kompetenta kollegor där ni utbyter kunskap och erfarenheter med varandra, du har även stora möjligheter att utvecklas i din roll som utvecklare. Du har uppdrag lokalt i Luleå och om intresse finns har du möjlighet att arbeta med internationella uppdrag.
Du blir en del av ett utvecklingsteam där vi vill ha roligt tillsammans och alla tar ansvar för sin egen och teamets insats. Vi arbetar främst enligt agila processer.

Personliga egenskaper

  • Eftergymnasialutbildning inom systemutveckling, datateknik eller annan likvärdig utbildning
  • Kunskap inom Java
  • Meriterande om du har kunskap inom .net, C++, linux och Golang

För att passa i rollen har du stort intresse för teknik och du har god förmåga att lösa problem. Du driver ditt eget arbete framåt och trivs att arbeta både självständigt och i team. Som konsult har du möjlighet att arbeta i olika uppdrag vilket innebär en förmåga att anpassa sig till nya miljöer och nya uppdrag. Vidare är du noggrann och värdesätter hög kvalité på ditt arbete.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior Javautvecklare

BnearIT AB