itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Assisterande Nätanalytiker, Solna

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Sommarjobb Assisterande Nätanalytiker, Solna

About the job

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som Assisterande Nätanalytiker

Vi arbetar med att utföra nätplanering samt analys på lokalnätet utifrån samhällets krav, bolagets mål och funktionella krav för elnät av lokalnätskaraktär.

Vi söker nu en Assisterande Nätanalytiker till Lokalnät som kan hjälpa oss med att ta fram viktig data som vi använder vid analyser. Du kommer även få hjälpa till att genomföra enklare nätanalyser. Detta är ett perfekt sommarjobb för dig som vill veta mer om hur elnätet fungerar samt få grundläggande kunskaper om elnätets system.

Your profile

Vi letar efter en person som idag studerar på universitetet eller högskola, helst inom ett relevant ämnesområde. Du goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi söker en samarbetsvillig person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du tar ansvar för de uppgifter som tilldelas dig och du vågar ställa frågor för att kunna driva ditt egna arbete framåt. Då du kommer få jobba med enklare analyser vill vi gärna att du gillar problemlösning och kan förstå enklare samband.

Additional information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Andreas Olofsson, 070-914 42 38. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Tjänsten är placerad i Solna och kommer pågå mellan 3 juli till 31 augusti 2023.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning

Dela detta jobb

Sommarjobb Assisterande Nätanalytiker, Solna

Vattenfall AB