itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Business Analyst, Solna

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Sommarjobb Business Analyst, Solna

About the job

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Affärsenheten Commodities Intelligence ansvarar bland annat för riskhantering av våra försäljningsaktiviteter. En viktig del av detta är utvecklingen av verktyg för portföljanalys som är underlag för rapporteringen och för att följa upp riskutfallet.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat att utveckla och ”vässa” våra analytiska verktyg exempelvis genom att skapa eller utveckla mindre rapport och uppdrag med datakvalité.

I denna roll kommer du erhålla inblick i riskerna inom elförsörjningen. Du kommer lära dig hur stora datamängder är avgörande för framgångsrika affärer samt erhålla praktisk erfarenhet av att jobba med stora datamängder genom att skapa egna rapporter och uppfylla utvecklingsuppdrag.

Your profile

Du har eller håller på med en högskoleutbildning med kvantitativ inriktning, t.ex. naturvetenskap, matematik, ingenjörsvetenskap eller ekonomi. Du är analytiskt lagd, behärskar Microsoft Office och det är fördelaktigt om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics, SQL eller annat programmeringsspråk. Har du erfarenhet gällande visualisering av data exempelvis Power BI är det också meriterande.

Som person har du gott omdöme och kan prioritera arbetsflödet. Du är självgående och förmår att strukturera ditt arbete och eftersträvar resultat och för projekt till avslut eller resultat uppnås. Du har god förmåga att förstå numeriska underlag och lösa numeriska uppgifter snabbt och korrekt därtill arbetar bra med komplexa frågeställningar.

Additional information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef, Uwe Vramming, Uwe.vramming@vattenfall.com Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är Rolf Olsson (Akademikerna), Cecilia Bodin (Ledarna), Mikael Mukka (SEKO), Jens Morell (Unionen). . Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Tjänsten är placerad i Solna och kommer pågå mellan den 1:a juni till och med 31:a augusti 2023.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Dela detta jobb

Sommarjobb Business Analyst, Solna

Vattenfall AB