itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Digitaliseringsstöd, Solna

Ansök nu

Sommarjobb Digitaliseringsstöd, Solna

About the job

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och ditt nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som Digitaliseringsstöd

Vår avdelning utvecklar tekniska lösningar för alla värmeanläggningar i Sverige. Vårt mål är att effektivisera verksamheten genom att underlätta framtagande av strategiska beslutsmaterial samt för rapportering internt och till myndigheter.

Du kommer få hjälpa till i ett projekt där målet är att digitalisera rapporter som tillexempelvis innehåller miljö- och produktionsdata. Uppgifterna kan variera mellan att bygga strukturen för informationsflödet till att utforma de faktiska rapporterna. Det kommer också att tillkomma uppgifter som rör att flytta beräkningar mellan olika system.

Detta är ett perfekt sommarjobb för dig som vill utvecklas inom digitalisering och få en ökad förståelse för vilka utmaningar och möjligheter som finns inom området. Du kommer få både handledning och grundläggande utbildning inom olika system.

Your profile

Vi söker dig som idag studerar på högskola eller universitet, gärna inom energiteknik eller IT. Eftersom du kommer att jobba med digitalisering vill vi att du har genomförda och godkända kurser i programmering eller beräkningsvetenskap, till exempel inom Matlab, Java etc. Vi vill även att du har en generell IT-vana och kan hantera Office 365. Kunskaper inom Power BI, DAX-kod, IT-arkitektur och databashantering är meriterande. Även tidigare erfarenheter inom miljökunskap, exempelvis lagstiftning eller miljökemi, är meriterande. Vi vill också att du har goda kunskaper inom både engelska och svenska.

Vi letar efter en självgående person som tar ansvar för sin arbetsuppgifter och som ber om hjälp av kollegor och andra medarbetare då det behövs. Vi vill även att du är samarbetsvillig och har en god kommunikativ förmåga eftersom arbetet kräver mycket informationshämtning samt förtydliganden. Du bör också ha en analytisk förmåga och en noggrannhet då vi arbetar i komplexa system.

Additional information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Fredrik Olsson, 070-675 42 82. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är Stefan Andersson, Akademikerna,  Kjell Karlsson, Ledarna, Göran Kabin, Seko, Patrik Nenzen, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Tjänsten är placerad i Uppsala eller Solna och kommer pågå mellan 8 juni till 30 augusti 2023.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

About the company

Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall

Instagram: Vattenfall

Dela detta jobb

Sommarjobb Digitaliseringsstöd, Solna

Vattenfall AB