itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Dosimetritekniker, Forsmarks Kraftgrupp AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Sommarjobb Dosimetritekniker, Forsmarks Kraftgrupp AB

About the job

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som Dosimetritekniker

Vår avdelningen jobbar med dosimetri- och helkroppsmätningar samt radiologiskomgivningskontroll. Dosimetri handlar om hur joniserande strålning deponerar/frigör energi i vävnad eller annan materia. Du kommer få hjälpa oss med praktiskt dosimetriarbete. Dospasshantering och kontroll av tillträdeshandlingar samt arkivering av dessa. Du kommer även få stötta oss vid helkroppsmätningar, beredning av prover i omgivningskontrollprogrammet samt stötta vid viss provtagning i omgivningen.

Your profile

Vi söker dig som har fyllt 18 år och som idag går på gymnasiet med en naturvetenskaplig inriktning. Det är meriterande men inget krav om du studerar på universitetet eller högskola med inriktning fysik eller strålskydd. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Eftersom vi hanterar personuppgifter ser vi gärna att du är ansvarstagande och professionell. Du kommer få jobba med en liten grupp och därför eftersöker vi en person med god samarbetsförmåga som driver sitt egna arbete framåt och som inte är rädd för att ta egna initiativ.

Additional information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Diana Fridh, 070-388 17 82. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är André Hellberg Akademikerna, Christer Gustafsson Ledarna, Ingemar Eriksson, SEKO och Björn Larsson, Unionen. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Tjänsten är placerad i Forsmark och kommer pågå mellan 26 juni till 14 augusti 2023.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Dela detta jobb

Sommarjobb Dosimetritekniker, Forsmarks Kraftgrupp AB

Vattenfall AB