itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb Mätvärdesoperatör inom månad & leverantörsbyten, Solna

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Sommarjobb Mätvärdesoperatör inom månad & leverantörsbyten, Solna

About the job

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då ska du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter som mätvärdesoperatör

Vår avdelning mätvärden månad & leverantörsbyten arbetar med att säkerställa och kvalitetssäkra mätvärden för våra anläggningar och meddelanden till leverantörer.

Som sommarjobbare hos oss kommer du att hjälpa till med att säkerställa mätdata och information från våra mätare att de är uppdaterade och korrekta i våra system. Du kommer också arbeta med att kontrollera och validera mätvärden samt kontrollera flöden och meddelanden mellan olika system. I arbetet kan det förekomma att du har kontakt med olika funktioner.

Detta sommarjobb är perfekt för dig som vill lära dig mer om elnätet och dess funktion i samhället!

Your profile

Vi vill att du studerar på högskola/universitet, gärna inom el, data/it, fysik eller teknik. Eftersom du kommer att hantera många olika IT-system är det viktigt att du har en god data/IT-vana. Kunskaper inom Excel är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du kommer i denna rollen få hantera en stor mängd data. Vi letar därför efter en strukturerad person som gillar att ta ansvar och som är bra på att arbeta med komplexa frågor. Vi vill även att du är duktig på att samarbeta och kommunicera då du kommer att få arbeta tillsammans med andra.

Additional information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Therese Bergius,  073- 593 97 11. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är Christian Ericsson, Ledarna, Ann Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Tjänsten är placerad i Solna och kommer pågå mellan juni till augusti 2023, minst 9 veckor under denna period. Exakta datum bestäms i överenskommelse med rekryterande chef.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Dela detta jobb

Sommarjobb Mätvärdesoperatör inom månad & leverantörsbyten, Solna

Vattenfall AB