itjobb.se

logga

Spontanansökan praktik

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Spontanansökan praktik

Studerar du och söker nu efter din nästa praktikplats och anser att B3 Consulting Group står högt upp på din lista av spännande bolag? Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan till oss!  

Vi kan ta emot ett fåtal LIA-praktikanter under vår- och hösttermin men just nu med tanke på nuvarande situation kring coronautbrottet kan det vara svårt för oss att prioritera att ta in praktikanter. Vi ser dock denna annons som ett sätt att knyta kontakt med morgondagens stjärnor och vill därför gärna att ni inkommer med er ansökan. Genom att skicka in din ansökan till oss samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyften. Dina uppgifter lagras i två år för framtida rekryteringar efter senaste kontakt.

Är du i början av din karriär och önskar bli en B3 konsult vill vi istället hänvisa dig till B3s talangprogram för juniorkonsulter, Rising Stars och dess annonser. 

B3 är utsedd till en av Sveriges Bästa arbetsplatser 2020 av Great Place To Work. Vi brinner för erfarenhet, olikheter och energi och tror på hållbarhet i alla led. Både för våra medarbetares hälsa, i balansen mellan arbete och fritid och i vår påverkan på samhället. Vi kan ge dig en stor frihet vad gäller arbetstid/fritid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling. 

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Spontanansökan praktik

B3 Consulting Group