itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SSI SCHÄFER SÖKER IT CHEF

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

SSI SCHÄFER SÖKER IT CHEF

Om företaget

SSI SCHÄFER är en världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, lager- och logistiklösningar. Vi har runt 70 dotterbolag och 7 produktionsanläggningar över hela världen, där vi utvecklar innovativa koncept och kundanpassade lösningar för våra kunders olika unika utmaningar. Med vår egna breda produktportfölj av allt från manuella till automatiserade lösningar, IT och mjukvara formar vi intralogistikens framtid.

Think Tomorrow. Att tänka långsiktigt och bortom det självklara, att vara en långsiktig partner för kunder och anställda – det är de egenskaper som förkroppsligar vårt företags DNA.

Vi söker nu en IT Chef som vill vara med och driva ett av Europas största automatiserade livsmedelslager tillsammans med oss och vår kund Coop. I rollen som IT Chef ansvarar du för och leder IT-teamet på siten för att säkerställa att systemprestandan möter kundens högt ställda förväntningar.

Om tjänsten

Ansvarig för ledning och utveckling av IT-teamet och leveransen av SSI:s IT tjänster till kunden. Samordna aktiviteterna för ditt team, svara på ändringsförfrågningar, göra systemförbättringar och incidenthantering. Att leda ett team på 10 IT-tekniker för att säkerställa systemprestanda möter eller överträffar kundernas krav. Förmågan att arbeta med och förstå kundens operativa krav med en djupgående förståelse för den levererade lösningen.

Vem är du?

Personen som innehar rollen kommer att behöva en stark ledarskapsförmåga samt mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift i svenska och engelska språket. Du kommunicerar komplexa ämnen på ett förenklat sätt till icke-tekniska parter. Kan fatta snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter och visar omdöme under tidspress.

Kvalifikationer

  •         Erfarenhet av Java eller andra objektorienterade programmeringsspråk
  •         Grundläggande kunskap om Linux-kommandon (söker efter fel i loggfilerna)
  •         Erfarenhet av SQL-databaser (Oracle, My SQL, SQL Server)
  •         Erfarenhet av SCADA-system
  •         Serviceminded och Kundfokuserad
  •         Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

 Häng med på resan att skapa bra förutsättningar för en av Europas största och modernaste varuterminaler. Bakom alla produkter och lösningar från SSI SCHÄFER står den samlade passionen och expertisen hos många människor.

För oss på SSI Schäfer är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Visst låter det här spännande?
Kontakta Rekryterare Mats Larsson, 070-301 43 74, mats.larsson@nexergroup.com för mer information om tjänsten eller sök här! Vi ser fram emot din ansökan, urval sker löpande.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
SSI SCHÄFER SÖKER IT CHEF

Nexer Recruit