itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

System developer .NET

Ansök nu

System developer .NET

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

System developer .NET

Brinner du för systemutveckling i .NET och letar efter ett intressant, omväxlande och utvecklande arbete? Vill du vara med på Julas resa i digital transformation? Då kan det vara dig vi söker!

Det här gör man som System Developer

Uppdraget som Systemutvecklare innebär att utveckla och underhålla Julas applikationer och integrationer skrivna i .NET, med C# som primärt utvecklingsspråk. Du kommer att bidra brett i utveckling, i backend- och till viss del frontendutveckling, i system och applikationer som når både slutkund och kollegor internt i organisationen. Som systemutvecklare kommer du att ingå i en mängd varierande projekt både till storlek och slutprodukt. Arbetet bygger på agil projektmetodik med stöd av ramverket SAFE.

Du rapporterar till IT Development Manager.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig med ett brinnande intresse för systemutveckling och som även vill vara delaktig i planerings-, specifikations- och uppföljningsfaserna. Du har några års erfarenhet av systemutveckling och känner dig trygg i din utvecklarroll. Vidare behärskar du svenska och engelska väl i tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs goda kunskaper i tekniker såsom:  

  • .Net, C#

  • JavaScript

  • HTML

  • Microsoft SQL

Det är meriterande om du har erfarenhet från ramverken SAFE och ITIL.

Det här är du som person

Som person motiveras du av att arbeta med utveckling. Du trivs att arbeta mot uppsatta deadlines och ta saker i mål med kvalitet och kreativitet.

Vidare är du noggrann, strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Du arbetar lika bra i team som självständigt.

Jula befinner sig i ett expansivt skede vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och spännande digitala utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenheter.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara.  På Jula tillämpar vi ett flexibelt arbetssätt, det är uppdrag och ansvarsområden som styr varifrån man utför sitt arbete. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på mobil eller mail , 0760-001840, jacob.elmeljung@wiseit.se eller Adam Troedsson på mobil 0766-202903, adam.troedsson@wiseit.se

 

 

Dela detta jobb

System developer .NET

Jula AB