itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en tekniskt intresserad person med en förmåga att snabbt sätta dig in i system? Trivs du med att arbeta supporterande IT? Vill du vara del av ett företag som prioriterar engagemang och gemenskap högt? Då ska du söka detta uppdrag idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Systemsupport kommer du stötta upp hos vår kund när de går live med sitt nya ERP-system. Du arbetar med att finnas till hjälp i verksamheten och med att sammanställa eventuell utvecklingspotential. Då detta är en förändringsresa inom bolaget har du en viktig roll i att agera länken mellan IT och verksamheten för att implementationen ska bli lyckad. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Supportera verksamheten i det nya ERP-systemet. 
  • Registrera och komplettera data. 
  • Arbeta nära användarna och IT-chefen för att identifiera förbättringspotential. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Systemsupport är du en öppen och utåtriktad person med ett genuint intresse för IT och system. Du trivs i en roll där du får arbeta brett och verksamhetsnära samt att du på ett enkelt sätt kan förmedla ny information. Därutöver är du en självgående och prestigelös lagspelare som prioriterar att finnas där för dina kollegor. Kanske har du arbetat med IT i ett par år eller är nyutexaminerad inom området. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Goda IT-kunskaper, med fördel inom ERP. 
  • Flexibel, öppen och lösningsorienterad personlighet. 
  • Svenska och engelska i tal och skrift. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Systemsupport är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig i cirka tre månader till att börja med och kan förlängas vid behov. För rätt person finns goda möjligheter till fortsatta uppdrag via Eterni. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och du sitter i fina lokaler i Malmö. Du blir del av en organisation som värderar teamwork och engagemang. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Systemsupport sökes för uppdrag hos vår kund

Ansök nu

Dela detta jobb