itjobb.se

SYSTEMUTVECKLARE MED INTRESSE INOM SÄKERHET

Ansök nu

SYSTEMUTVECKLARE MED INTRESSE INOM SÄKERHET

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE
Är du en person som har jobbat ett antal år med systemutveckling och skulle vilja fördjupa dig inom IT-säkerhet? Då har vi ett jobb för dig. På Combitech har vi en bredd från Elektronik och inbyggda system till ren webutveckling. Vi erbjuder varition av uppdrag både hos kund eller inhouse i något av våra utvecklingsteam.

Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Du kan själva styra din karriär på Combitech, vad du vill göra och hur du vill utvecklas.

Våra kunder och projekt varierar väldigt mycket beroende på vad man är intresserad av. I dagsläget sträcker sig våra uppdrag alltifrån försvarsindustrin till små spjutspetsföretag.

Vad kan du tillföra?

Du har tre års erfarenhet eller mer inom mjukvaru- eller systemutveckling. För att passa i rollen som utvecklare hos oss tror vi att du drivs av att göra skillnad och att du är en person som ser möjligheter i problem, du vill växa i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet, du gillar människor lika mycket som teknik och vill ha ett jobb med både mål och mening.

Vi tror att du har erfarenhet och förmåga inom något av språken Java, C++ eller C#. Du trivs med att jobba enligt agila principer såsom Scrum eller Kanban. Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande

hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

 

Dela detta jobb

SYSTEMUTVECKLARE MED INTRESSE INOM SÄKERHET

Combitech AB