itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TEAM LEAD AUTOMATISERING­ & IT-UTVECKLING TILL LÄNSFÖRSÄKRING­AR SKÅNE

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

TEAM LEAD AUTOMATISERING­ & IT-UTVECKLING TILL LÄNSFÖRSÄKRING­AR SKÅNE

Bli en av Länsförsäkringar Skånes drygt 600 medarbetare som alla strävar efter att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv! Våra 450 000 kunder äger oss och en naturlig följd av det är vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Vi söker dig som trivs i gränslandet mellan verksamheten, affären och IT. I denna roll får du leda utvecklingen av digitala lösningar med fokus på både verksamhets- och kundnytta.

  Vi erbjuder

Tillsammans är vi starka. Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet.

Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val. Automatisering och digitalisering har en viktig roll i vår strategi för att möta våra kunder genom moderna gränssnitt och stötta våra medarbetare. Du får här vara med på vår resa att transformeras från ett ”traditionellt” försäkringsbolag till en allomfattande trygghetsleverantör.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i centrala Malmö. Tjänsten kan innebära resor inom Skåne och Sverige.

Din vardag

I denna roll är du med och driver vår digitaliserings- och automatiseringsresa. Du tillhör enheten ’Transformation, utveckling och IT’ med kollegor inom BI, IT-utveckling, projektledning, support och systemförvaltning. Några av dina ansvarsområden och arbetsuppgifter är att: 

  • vara länken mellan verksamheten och IT.
  • fånga upp nuvarande och kommande behov inom verksamheten.
  • driva utvecklingsinitiativ kopplat till automatisering, digitalisering och nya IT-tjänster samt arbeta i projekt initierade av både verksamheten och IT.
  • leda dina närmsta kollegor och säkerställa teamets roll som en professionell, serviceinriktad och flexibel del av Länsförsäkringar Skåne.
  • samarbeta med externa partners, koordinera och säkerställa krav och leverans.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom verksamhetsnära IT där digital transformation varit en viktig framgångsfaktor. Du har en god förståelse för processer som rör både utveckling, verksamhet och kund. Du har även erfarenhet av att arbeta med partners i en outsourcad miljö och styrning så att samverkan, kapacitetsplanering av resurser och uppföljning sker professionellt och effektivt. Du trivs i en ledande roll och kan bidra till att skapa bra samarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av agila utvecklingsmetodiker och förståelse för lösningsarkitektur, RPA och/eller low code-plattformar. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Som person är du drivande, strukturerad och problemlösande. Kontaktytorna i rollen är många och kräver god förmåga att skapa förtroende och samarbete för att nå resultat. Du är anpassningsbar och prestigelös och motiveras av utmaningar, utveckling och att hitta lösningar tillsammans med andra. Du kommunicerar på ett enkelt, tydligt och inspirerande sätt och har lätt för att både sälja in idéer och att lyssna in.

 Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com alternativt 070-301 82 79. Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergö, 0411-33 81 03. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Länsförsäkringar Skåne

Vi som arbetar på Länsförsäkringar Skåne bor där du bor, kör samma väg till jobbet och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar enligt undersökningar har Sveriges nöjdaste kunder i flera olika kategorier.

I det kundägda Länsförsäkringar Skåne finns inga andra intressenter än kunderna. Företagets uppgift är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt. Vårt långsiktiga mål är att verksamheten ska gå jämnt ihop – med låga premier och hög servicegrad. Och skulle vi få ett större överskott blir det återbäring, i form av pengar tillbaka eller sänkta premier.

Det här är Länsförsäkringar: https://youtu.be/lvfzXVMk62s.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
TEAM LEAD AUTOMATISERING­ & IT-UTVECKLING TILL LÄNSFÖRSÄKRING­AR SKÅNE

Nexer Recruit