itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teamledare till statlig myndighet

Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Teamledare till statlig myndighet

Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Till ett uppdrag hos en stor myndighet i Jönköping söker vi en teamledare med bred teknisk bakgrund. Du ska axla rollen som både projekt- och teamledare över enheten IT-center som består av fem systemtekniker.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Dina arbetsuppgifter

Enheten IT-center ansvarar för leverans av digital arbetsplats och IT-support till kundens avdelningar inom myndigheten. Som teamledare kommer man ansvara för leverans, förvaltning och utveckling av klientplattformar, print och mobiltelefoni. 

I det dagliga arbetet ingår det att planera, driva och följa upp ett flertal förvaltningsuppdrag/projekt med resurser från både teamet och andra funktioner. Exempel på uppdrag kan vara upphandling av nytt avtal för t.ex. mobiltelefoner, utrullning av nya förvaltningsplattformer, implementering av nya system samt att etablera och driva produktstrategier.

Det kommer finnas möjlighet till distansarbete (ca 1-2 dagar) efter överenskommelse.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat i minst fem år inom IT, gärna med inriktning mot klient. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta som antingen projekt- eller teamledare inom IT. Vidare ser vi att du är en självgående, initiativtagande och beslutsam person med ett driv att utveckla enheten framåt.

Krav

  • Arbetslivserfarenhet inom IT (projekt- och teamledare)

  • God teknisk kunskap

  • Läsa och förstå dokumentation

  • Hög kommunikativ förmåga

  • Mycket hög servicekänsla

  • Kan uttrycka dig mycket väl på svenska - i både tal och skrift


Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta på myndighet eller liknande (större) organisation

  • Kunskap om ITIL och processer


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Teamledare till statlig myndighet

Centric Professionals AB