itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL ESECO

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL ESECO

På Eseco utvecklar vi automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel. Här får du arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer i en roll med stor variation och möjlighet att påverka. Du blir del av ett mindre bolag, med spetskompetens, nyfikenhet och positiv och familjär stämning. Bli en del av vårt team!  

Din vardag

Som projektledare hos oss får du en utmanande och rolig roll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och kommer exempelvis innebära:   

  • teknisk projektledning i projekt för både befintliga och nya kunder; uppgraderingar och nya systemimplementationer.
  • ansvar och delaktighet i hela processen; arbete med kravspecifikationer, tidplaner, testning och leverans.
  • aktivt deltagande i projektmöten, koordinering och uppföljning.
  • nära samarbete med utvecklingsteamet, för att bl.a. diskutera fram kundlösningar och delta i daily stand-ups.
  • rådgivande och affärsutvecklande roll mot kunder; hjälpa till att ta fram åtgärder, förslag och offerter.
  • samarbete med externa partners som hanterar betal- och logistiklösningar samt webbshopar.
  • kundsupport, problemlösning och hantering av kundärenden.

Varför Eseco?

Du blir del av ett engagerat företag som har en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Tempot kan vara högt periodvis, men vi har alltid arbetsglädjen i fokus. Det som präglar oss är god stämning och teamkänsla. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer. Hos oss kommer du att få en god introduktion och utvecklas.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med kundrelationer och med fördel även projektledning. Du har grundläggande teknisk kunskap och systemförståelse, men framför allt ett intresse för teknik och innovation. Det är meriterande om du har arbetat med något webbaserat projektledningsverktyg och är van att arbeta nära ett utvecklingsteam. Det kan vara en fördel om du har erfarenhet från att ha arbetat i produktbolag samt är van att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.

Som person är du driven, organiserad, ödmjuk och positiv. Du är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Du har gärna ”många bollar i luften”, älskar att lösa problem och kommer gärna med egna idéer. I relationen mot kunder är du både konsultativ och relationsbyggande samt är tydlig i din kommunikation. Du hanterar gärna uppgifter på egen hand, men trivs som en del av ett team.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com eller 070-3018279. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eseco

Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL ESECO

Nexer Recruit