itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Specialist - Print

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-16

Ansök nu

Teknisk Specialist - Print

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Med support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Vi söker en Teknisk Specialist till vårt drift- och utvecklingsteam för Print. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

Ditt uppdrag

I rollen som Teknisk Specialist kommer du primärt ingå i vårt Print-team som ansvarar för regionens utskriftsmiljö. Du tar fram nya tekniska lösningar, installerar och underhåller den driftsatta miljön. Förebygger och åtgärdar kvalitets- och säkerhetsbrister, genomför prestandaanalyser samt arbetar med management- och övervakningsverktyg för infrastrukturen. I rollen arbetar du både med implementation och förvaltning av olika förmågor som tillhör produkten. Vi söker dig som har en fördjupad kompetens och intresse att arbeta och utvecklas inom området Print.

Print är inne i en intensiv fas med ny Printplattform och mycket nya utmaningar som behöver hanteras. Som Teknisk Specialist skall du kunna stötta övriga medlemmar i teamet med kompetens samt även vara medhjälplig när behoven uppstår.

Utöver detta kommer VGR få in ett nytt kärnsystem med många utmaningar runt printplattformen.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. I Koncernstab digitalisering kommer du att arbeta i en organisation där det händer mycket inom den tekniska utvecklingen då vi står inför utmaningen att gå från gamla till nya verksamhetssystem. I takt med detta kommer du att vara en viktig del i våra utvecklingsprojekt.

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:

För rollen som Teknisk Specialist har du högskolekompetens inom IT, annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har mycket goda kunskaper inom Print, Server och Klienthantering, samt gärna erfarenhet av att arbeta i stora driftmiljöer. Du har ett stort kundfokus, ett gott bemötande och förståelse för hur IT påverkar kunden samt en god analytisk förmåga och är strukturerad, med ett gott ordningssinne. Du tar initiativ till och leder förändringsarbetet inom produkten Print. Vi ser gärna att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi ser även att det är meriterande om du har någon erfarenhet inom följande områden:

 • Powershell/VBS

 • Drivrutinshantering

 • Certifikatshantering

 • Windows Server Drift och SQL databaser

 • Infrastruktur för Skrivare

 • TCP/IP Nätverk

 • Arbeta agilt och kunskap om ITIL/SCRUM

 • Cirrato/SafeCom/PaperCut/VPSX

Eftersom du ingår i ett team behöver du ha god kommunikation och samarbetsförmåga, en vilja att dela med dig av din kunskap. Du ser förändring, ökad digitalisering och ny teknik som självklarheter och spännande. Körkort för bil är en fördel då vår verksamhet finns inom hela Västra Götalandsregionen.

Tjänsten kan komma att säkerhets klassas.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Teknisk Specialist - Print

Västra Götalandsregionen IT