itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk Support till Kellfri i Skara

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Teknisk Support till Kellfri i Skara

Om företaget

 

 

Besök gärna Kellfris hemsida www.kellfri.se för att få reda på mer om deras verksamhet.

Är din största drivkraft att ge service i världsklass? Är du en strukturerad person som jobbar efter övertygelsen att det alltid finns en lösning? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Premier AB en teknisk support till Kellfris verksamhet i Skara. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

 

Dina arbetsuppgifter

 

I rollen som teknisk support ansvarar du för att lotsa kunder fram till möjliga lösningar på tekniskt relaterade problem. Det dagliga arbetet går först och främst ut på att lösa olika typer av reklamationer och serviceärenden över telefon och mail. Du arbetar i en arbetsgrupp med tre kollegor och rapporterar till Sales Manager Sweden & Norway.

Din profil

Till uppdraget hos Kellfri söker vi dig som har erfarenhet av teknisk support. Dessutom har du god datorvana, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god systemvana.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk support.

 

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du håller ordning och reda och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att du sätter kundens bästa i första hand och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom känner du ett stort engagemang för ditt arbete. Sist men inte minst vet du hur du ska planera ditt arbete för att vara så effektiv som möjligt.

 

För såväl oss på Premier AB som Kellfri är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

 

Hur du ansöker

 

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sara Stenlund via e-post: sara.stenlund@premier.se eller telefonnummer: 0727007838.

 

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Placeringsort: Skara

 

Om Premier AB.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Teknisk Support till Kellfri i Skara

Premier Service AB