itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Testare till statlig myndighet

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Testare till statlig myndighet

Nu söker vi en testare till ett uppdrag på en statlig myndighet i Örebro. Du kommer att arbeta på plats med ett testteam där ni tillsammans arbetar med olika testrelaterade uppgifter i ett av myndighetens projekt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med testrelaterade uppgifter i myndighetens högst prioriterade projekt, där syftet är att förändra verksamhetsprocesser och utveckling av nya systemlösningar. Målet är att bygga en gemensam IT-systemlösning för myndigheten.

Tillsammans med ett testteam kommer ni arbeta med manuella systemtester, systemintegrationstester och icke-funktionella tester.

Din profil och kvalifikationer

Krav

 • Minst 2 års erfarenhet av att skriva testfall utifrån användningsfall, icke funktionella krav och designspecifikationer

 • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med utforskande testmetodik

 • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med felrapportering och testverktyg

 • Erfarenhet av att arbeta med SQL databaser

 • Vana att testa distribuerade system som spänner över olika miljöer och med flera integrationer

 • Minst 1 års erfarenhet av uppdrag som genomförts med ett agilt arbetssätt

 • Minst 1 års erfarenhet av att använda sig av Microsoft Azure DevOps Server (ADS) eller Team Foundation Server (TFS) eller liknande verktyg

 • Erfarenhet av att testa backend system


Meriterande:

 • Erfarenhet av att arbeta med kontextdriven testmetodik och riskbaserad testning

 • Minst 3 års erfarenhet av utveckling inom .NET C# och Git

 • Minst en 2-årig utbildning i redovisning


Som person är du lösningsfokuserad, analytisk och känner dig bekväm i din roll som testare. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Testare till statlig myndighet

Centric Professionals AB