itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

UTVECKLARE INOM MASKININLÄRNING SÖKES TILL SNABBVÄXANDE BOLAG !

Ort
Utgår

2023-02-20

Ansök nu

UTVECKLARE INOM MASKININLÄRNING SÖKES TILL SNABBVÄXANDE BOLAG !

Vill du vara en central del i utvecklingen av smarta lösningar baserade på maskininlärning (ML) inom bioinformatik, och därigenom skapa förutsättningar för en snabbare, bättre och mer precis cancerdiagnostik?

Vi söker dig som är utvecklare inom maskininlärning med en gedigen bakgrund inom matematik eller statistik, bioinformatik, datavetenskap och AI. Du kommer att ingå i ett data science team bestående av ML-utvecklare, bioinformatiker och mjukvaruingenjörer som arbetar inom algoritm- och mjukvaruutveckling för precisionsdiagnostik. Kontaktytorna är interna såväl som mot samarbetspartners och forskargrupper på akademiska institutioner. Fokus är att utveckla och tillämpa metoder inom maskininlärning för framtagning av modeller avseende olika sjukdomsområden såsom cancer. En typisk datakälla är data genererad med storskalig sekvensering av genetisk information (NGS). ML-modellerna skall användas för precisionsdiagnostik av cancer och andra sjukdomar, och därmed på sikt kunna förbättra vård och behandling.

Vi söker dig som har minst en MSc i teknisk matematik, datavetenskap, bioinformatik eller motsvarande och som har jobbat minst ett par år med maskininlärning. Du får gärna ha erfarenhet av forskning, precis som flera i teamet har. Utöver det:

  • har du utmärkta kunskaper i svenska och engelska,

  • är du effektiv och självgående,

  • kan du Python och R,

  • har du erfarenhet av ett eller flera ML-ramverk såsom Tensorflow, PyTorch, Scikit-learn, XGBoost,

  • behärskar du livscykeln för data-analys och ML-utveckling; från hypotes och rådata-bearbetning, val av metod, utveckling och utvärdering m.h.a. rigorös korsvalidering.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta tillsammans med ett högpresterande och kompetent team i ett internationellt företag som står för hög tillväxt och ambition. Tjänsten är på heltid (hybrid) med placering i Lund och Du erbjuds att vara med på, och väsentligt bidra till, en spännande resa.

Från och med 9/1 startar vi ett löpande urval så ansök så snart som möjligt! 

Om Qlucore

Qlucore är en ledande leverantör av den nya generationens intuitiva bioinformatikprogramvara för forskning och precisionsdiagnostik. Qlucores uppdrag är att göra det lättare att analysera de stora mängderna av komplexa data som genereras av innovationer inom genomik och proteomik genom att tillhandahålla kraftfulla visualiseringsbaserade analysdataverktyg. Användarna av våra programvaror är kliniker, forskare och dataanalytiker inom life science.

Qlucore grundades 2007 och har idag kunder i cirka 25 länder runt om i världen, med försäljningskontor i Europa och Nordamerika, och distribution i flera länder i Asien. Qlucore är noterat på Nasdaq First North Growth market. www.qlucore.com

Dela detta jobb

logo
UTVECKLARE INOM MASKININLÄRNING SÖKES TILL SNABBVÄXANDE BOLAG !

Workspace Recruit