itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklare till AFRY i Örnsköldsvik!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Utvecklare till AFRY i Örnsköldsvik!

Vill du arbeta i en tekniknära miljö för ett företag som värdesätter samarbete och innovation? AFRY söker nu fler utvecklare att ingå i deras team i Örnsköldsvik. Detta är en varierad roll och kommer att utgå ifrån din bakgrund och i vilken riktning du vill utvecklas! Här får du möjligheten att fokusera på de projekt som passar din kompetens och dina intressen bäst! Visst låter det intressant? Ansök idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

AFRY är ett ledande europeiskt företag med en global räckvidd inom teknik, design och rådgivning för att öka omställningen mot ett hållbart samhälle! AFRY har idag över 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Academic Work söker för AFRY:s räkning både juniora och seniora utvecklare till deras egna SaaS för Riskhantering och Teknisk dokumentation. Här blir du en del av ett engagerat utvecklingsteam med olika kompetenser där alla gemensamt arbetar med AFRY:s egna system som idag används av några av Sveriges största industribolag.

Zert RM är en cloud native applikation som samlar din riskhantering på ett och samma ställe. Programmet gör det enkelt att såväl identifiera som värdera och kommunicera riskerna i din organisation.

Zert CLM är en cloud based applikation som innehåller allt du behöver för att skapa, samla, underhålla och publicera flerspråkig teknisk dokumentation och eftermarknadsmaterial.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med produkter i ständig förändring och utveckling. Du kommer att arbeta med nyutveckling, underhåll och samarbeta med övriga avdelningar inom bolaget samt externa partners. Majoriteten av AFRY:s utvecklare arbetar med fullstackutveckling, vilket även du kommer att göra men beroende på din bakgrund och intresse kommer du att fokusera på projekt som passar dig bäst.

Du erbjuds bland annat:

 • Kompetensutveckling, interna- och externa utbildningar för ett ständigt lärande
 • Friskvårdsbidrag
 • Möjlighet till förmånsbil
 • Ytterligare semesterdagar utöver kollektivavtal

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis system- och/ eller datavetenskap alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
 • Kan kommunicera på svenska och engelska obehindrat, då såväl intern som extern kommunikation förekommer i båda språken

Vidare är det meriterande om du har:

 • Erfarenhet av Java, React, SQL, Docker/Kubernetes, Azure och Devops
 • Erfarenhet av tidigare arbetserfarenhet av liknande tjänst samt objektorienterad programmering, testverktyg, källkod i GIT och mikrotjänster

Övrig information

 • Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Utvecklare till AFRY i Örnsköldsvik!

Academic Work