itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Verksamhetsutvecklare - scrummaster

Ort
Utgår

2023-02-03

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare - scrummaster

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, Användarnära tjänster

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård.

Arbete pågår med att anpassa Koncernkontorets organisation till den nya politiska styrningen.

Nu söker vi en Scrummaster till våra produktteam i Sektion Plattform som består av tre olika team, Print, VDI och Desktop/Mobil.  Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag

I rollen som Scrummaster ansvarar du för att leda det agila arbetet och innehar den viktiga rollen som facilitator för att driva förändring, förbättring och optimering av Scrum-processen i tre produkt team. Du samordnar och koordinerar aktiviteter såsom sprint-planering och retrospectives och hjälper teamen att synliggöra och undanröja hinder för att ständigt höja kvalité och effektivitet i våra leveranser. 

Som Scrummaster ansvarar du för att säkerställa att Scrum förstås och efterlevs inom teamet. Detta görs genom att se till att Scrumteamet håller sig till Scrumramverkets tillämpningar och intentioner. Som Scrummaster behöver du ha god förståelse för Scrumramverket. Scrummaster är ansvarig för att ITILs processer efterlevs och att Definition of Done är säkerställd innan nya leveranser går i produktion. 

Som Scrummaster stöttar du produktägare i förståelse för hur produktbackloggen ska skapas och underhålls. Scrummaster ska arbeta tillsammans med teamen för att identifiera och implementera tillvägagångssätt som gör det möjligt för teamet att färdigställa en fungerande produktimplementering vid slutet av varje Sprint. 

Scrummastern ska uppmuntra teamet till självorganisering med målet att teamet själva skall undanröja hinder så långt det är möjligt. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Koncernstab digitalisering och enheten Digital arbetsplats kan ge dig en kreativ arbetsmiljö där vi hela tiden strävar emot att ligga i framkant vad gäller både teknik och kompetens. Detta innebär unika möjligheter att utvecklas vidare. Bland annat genom daglig kompetensöverföring mellan kollegor, fördjupande personligt anpassade utbildningar och aktivt deltagande i nya tekniska lösningar. Hos oss får du chansen att utveckla dig och vara en del i regionens pågående digitalisering. 

Som tillsvidareanställd erbjuder vi relevant utbildning, coaching och stöd för att komma in i rollen samt identifiera behövda kontaktytor inom vår organisation. 

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans. 

För att lyckas i rollen behöver du:

För rollen som Scrummaster är du som person driven och engagerad i din roll. Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens. Du är kommunikativ och gillar utmaningar och ser förändring, ökad digitalisering och ny teknik som självklarhet. Du är noggrann och van vid att ta eget ansvar och behärskar svenska och engelska bra i tal och skrift. 

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Verksamhetsutvecklare - scrummaster

Västra Götalandsregionen IT