itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Verksamhetsutvecklare till Svenska Skolidrottsförbundet

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till Svenska Skolidrottsförbundet

Verksamhetsutvecklare till Svenska Skolidrottsförbundet

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i en familjär organisation där alla har ett gemensamt mål, att alla barn ska få idrotta på lika villkor? I rollen som verksamhetsutvecklare får du vara med och påverka ungas rätt till rörelse!
För rätt person erbjuder vi en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö.

Alla barn och unga vill röra på sig, men det är inte alla barn som gör det. Skälen till det är så klart många, men bristande ekonomi, kulturella skillnader och otillgänglighet är de vanligaste orsakerna. Vi på Skolidrottsförbundet har kämpat för att barn och unga ska få röra sig sedan 1916.

I rollen som verksamhetsutvecklare kommer du att ansvara för att stötta, påverka och utveckla skolidrottsföreningarna i ditt distrikt.
Detta bland annat genom att genomföra utbildningar i ledarskap och föreningskunskap, skapa lokala och regionala samarbeten samt utveckla och underlätta våra administrativa processer. Självklart arbetar du också med att sprida skolidrotten till fler platser och kämpar för att skapa fler skolidrottsföreningar.

Utöver förenings – och SDF-utveckling inom din region är en stor del av tjänsten att jobba med verksamhetsutveckling för Skolidrottsförbundet i stort. Detta innebär att du har en viktig roll i internt utvecklingsarbete genom olika pågående eller nya processer samt att du ansvarar för en del administrativa områden.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

• Aktivt verka för att fler föreningar startas
• Stötta och kvalitetssäkra den befintliga verksamheten
• Upprätthålla god kontakt med befintliga skolidrottsföreningar
• Aktivt marknadsföra förbundet
• Besöka skolor och föreningar
• Uppvakta rektorer, skolor och andra beslutsfattare

Tjänsten passar dig som besitter ett eget inre driv och är självgående. Du får arbeta i ett team med gemenskap och stor passion för att få fler barn i rörelse.
Du har en hög ansvarskänsla och en passion för idrott. Du som söker tror vi gillar att arbeta strategiskt och målinriktat. Du har en tydlig bild av vad som behöver göras, både på kort- och lång sikt, för att nå uppsatta mål som finns inom rollen för ditt arbete.

Tjänsten innefattar viss arbetstid på kvällar och helger då de flesta av våra skolidrottsföreningar arbetar ideellt.

Personprofil
Vi söker dig som är kreativ i både tanke och handling. Utöver det är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är pedagogisk och har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
Eftersom Skolidrottsförbundet vill att idrott och fysisk aktivitet ska vara för alla tror du självklart stenhårt på inkludering och allas rätt till en hälsosam fritid!

Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom idrott och hälsa.
Vidare är det meriterande om du besitter arbetslivserfarenhet inom ett annat förbund eller inom näringslivet.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som verksamhetsutvecklare.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Arbetstid: 8–17 med möjlighet till flex (viss tid kommer att förläggas på kväll och helg.)
Plats: Region Väst som innefattar, Värmland, Dalsland, Västergötland, Bohuslän, Halland och Närke. Möjlighet att arbeta hemifrån eller på kontor i Göteborg.

Hos oss finns personalförmåner så som friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Skolidrottsförbundet är riksorganisationen för landets samtliga skolidrottsföreningar och alla deras medlemmar som har kämpat för barn och ungas rätt till rörelse sedan 1916. Verksamheten bedrivs i syfte till att få fler barn och ungdomar att vara fysisk aktiva genom skolidrottsföreningar. Skolidrottsföreningen är barn och ungas egen förening. Här idrottar de på sina egna villkor i anslutning till skoldagen. Målet är att finns på skolor runt om i Sverige och idag har förbundet runt 620 föreningar och 85 000 medlemmar.

Dela detta jobb

logo
Verksamhetsutvecklare till Svenska Skolidrottsförbundet

PerformIQ