itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vill du vara med och digitalisera fler branscher?

Ansök nu

Vill du vara med och digitalisera fler branscher?

Vi söker dig som är senior developer som vill vara med och bygga upp ett nytt IT-team som kompletterar det existerande team som finns idag. SkyTech är idag tekniskt intensivt och behöver förstärka kapaciteten att utveckla nya system. Du kommer att ha stort ansvar för projekten och jobba tätt med företagsledningen. I ditt team kommer projektledare och utvecklare att ingå, som du tillsammans med HR, får bygga utefter behov. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Norrtälje och vi är Office-first dvs du förväntas vara på kontoret minst 50% av tiden.

Vad vi kan erbjuda dig: 

Hos oss får du vara med att driva och utveckla projekt av olika slag i ett unikt företag i tillväxtfas. Vi vill bredda verksamheten både genom nya marknader och förvärva nya bolag.

När vi ska bredda verksamheten är det främst inom det koncept vi idag har i våra dotterbolag. Detta innebär i korthet en hemsida och bakom den en producerande verkstad; att kunden själv beställer via hemsidan och vi producerar och skickar inom 24 timmar. Som senior developer kommer du, tillsammans med ditt team, att arbeta med hela kedjan från att utarbeta förslag på projekt, designa system, koda, testa och leverera. 

Du kommer att ges mycket ansvar och frihet vad gäller arbetssätt och hur teamet ska formas. Du kommer ha ansvar för att de största projekten levererar kvalitet, utveckling av kollegornas kompetenser och se till att vi bygger robusta system.

Tillsammans sätter vi visioner och roadmaps för tech i relation till affärer. 

Ansvarsområden i korthet:

 • Tillsammans med HR bygga ett tech-team som du leder med goda värderingar

 • Etablera, utveckla och hantera bolagets tekniska struktur.

 • Implementera struktur för IT-säkerhet.

 • Ansvara för webb, supply chain och drift

 • Att göra bedömningar och korrekta prioriteringar för framtida IT projekt

Om dig

Vi tror att du har med dig ett stort engagemang och en positiv inställning. 

För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort teknikintresse och är en person som går igång på att bygga från grunden. Du är givetvis en tekniskt erfaren ledare, men har även god förståelse för affärer. Vi tror även att du:

 • Har erfarenhet från att leverera IT-projekt.

 • Arbetslivserfarenhet som systemingenjör eller Tech Lead för ett produktutvecklingsprojekt.

 • Har god förståelse och förmåga att omvandla användares och kunders krav till tekniska lösningar.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Meriterande erfarenhet

 •  Embedded-utveckling, DevOPS och IT-management.

 •  3-5 års arbetslivserfarenhet 

Om oss 

Vi är en teknikkoncern med inriktning på märkning till tekniska installationer i fastigheter, fartyg industri mm. SkyTech är den största leverantören av märkning till installationer i hela Europa och en självklar samarbetspartner för fler och fler installatörer. Vi växer på alla våra marknader.

Verksamheten består av 13 koncernbolag i Europa som via egenutvecklade websiter säljer produkter till installatörer inom framförallt El, VVS, Ventilation samt tillverkande industri. Våra kunder sköter sig själva och designar sina egna produkter direkt i webbläsaren. Produkterna är främst skyltar samt rör och kabelmärkningar i plast och rostfritt stål. Vi har två produktionsanläggningar i Sverige och en i Tyskland där vi varje dag producerar och levererar ca 500 kundorder med 1-2 timmar från beställning till leverans.

Tycker du att tjänsten låter kul? Skicka in din ansökan till oss direkt eller ring om du vill veta mer!

Linnea.ahlqvist@skytechab.se    076-1349713

 

 

Dela detta jobb

logo
Vill du vara med och digitalisera fler branscher?

Skytech