itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Webbredaktör till NIBE Energy Systems

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Webbredaktör till NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla våra digitala tjänster? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en hållbar produktportfölj i världsklass som kräver en högklassig digital kundupplevelse för såväl B2C som B2B. 

Nu söker vi en driven och strukturerad webbredaktör som brinner för att utveckla våra digitala tjänster tillsammans med ett engagerat team.  

OM TJÄNSTEN

Du kommer ingå i ett större team under uppbyggnad som ska hålla ihop och driva vidare våra olika initiativ inom temat digitalisering och då särskilt för vår så kallade kundportal. Kundportalen har många interna intressenter som vill få sin information publicerad och tillgängliggjord för våra  kunder. I rollen som redaktör arbetar du med att hålla portalen uppdaterad, skapar nytt innehåll och anpassar det för vår målgrupp. Det innebär avstämningar med våra interna intressenter och förmedla den information de vill ha publicerad. Vi jobbar mycket med datadriven information men även redaktionellt. 

Som webbredaktör ansvarar du också för att information och tjänster är tillgängliga för webbsidans användare. Du säkerställer att vi är konsekventa, tydliga och korrekta i vår kommunikation. För att nå målet skriver och redigerar du texter, bilder och innehåll i hela portalen och de olika informationskanaler som den driver. Eftersom en viktig källa till information är olika typer av källdata och dess struktur så arbetar du aktivt i vårt PIM och andra system för att vi hela tiden ska hålla högsta klass på vår information.  

Eftersom det är upplevelsen och hanteringen av webbsidan som är central är en väldigt viktig uppgift att mäta och inhämta kunskap om användarnas upplevelse av sidan. Det sker genom mätning av användningen, enkäter och andra sätt att ta in feedback. Utifrån det anpassas webbsidans innehåll och form. Du skaffar dig full koll på kundportalens alla delar och funktioner. Du koordinerar möten, samlar in önskemål och leder utvecklingsinitiativen i rätt riktning. Visionen av kundportalen som en "one-stop-shop" för våra användares olika behov underhålls av dig.  

DIN BAKGRUND

Du har en bred och allmän kunskap inom IT, webb och kommunikation från din utbildning eller så har du förvärvat kunskaper inom IT och kommunikation genom arbetslivet. Kanske har du en roll idag som gör att du har kunskaper inom någon eller några av de delar som vår kundportal idag hanterar (t ex reservdelar, våra produkter, support, installatörer, webb mm) och har tidigare arbetat i PIM- och CMS-system.  

Erfarenhet av arbete med B2B-lösningar kommer hjälpa dig i rollen. Som person är du självgående, tydlig men diplomatisk, strukturerad och driven. Eftersom vi är en global koncern behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift, men inte för fullgörandet av publicering. Som person är du självgående, utåtriktad, strukturerad och driven.  

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 19 februari 2023. Ansöker gör du via vår webbsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Christofer Gordon

Digitaliseringschef

0433- 27 30 00

Christofer.Gordon@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Länk till den här sidanhttps://www.nibe.eu/sv-se/om-nibe/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=457&rmlang=SE

Dela detta jobb

logga
Webbredaktör till NIBE Energy Systems

NIBE AB