itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Webbutvecklare i fullstack till eRate!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Webbutvecklare i fullstack till eRate!

Vi söker dig som vill blanda möjligheten att själv utvecklas samtidigt som du blir en viktig del i eRates framtid! Här får du ta egna beslut, stöttning av seniora kollegor och en bra chef - läs mer nedan!

Om tjänsten

eRates affärssystem är kärnan i många av deras kunders verksamheter. Kunderna är mindre mobiloperatörer i bland annat Sverige, Norge, Danmark och Luxemburg som säljer mobil-eller telefoniabonnemang. Kundernas abonnemang, SIM-kort, nummer med mera lagras och hanteras i eRates affärssystem. I rollen som fullstackutvecklare kommer du stegvis anpassa plattformen för att vara mer molnbaserad, vilket beskrivs mer ingående längre ner.

eRate är ett norskt företag som grundades 2005 och som växer inom och utanför Skandinavien. I Göteborg är kontoret beläget i fräscha lokaler och utgör den svenska filialen i koncernen. På kontoret sitter i vanliga tider 13 kollegor där de flesta är utvecklare eller arbetar inom försäljning. Flera har varit med och utvecklat systemet från scratch. eRate ingår sedan en kort tid tillbaka i Telavox-koncernen som tidigare blivit utnämnda till årets karriärföretag, vilket bådar gott för framtiden!

eRate har ett långsiktigt behov och söker dig som ser dig själv axla rollen över en lång tid. Det finns goda möjligheter att bredda rollen och ta större ansvar på sikt. Du kommer initialt vara konsult genom Academic Work men på sikt finns mycket goda möjligheter att bli anställd på eRate förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Att arbeta i ett mindre bolag nära produkten, där du får en central roll i den långsiktiga utvecklingen av eRates plattform.

 • Att bli en del av ett bolag med en internationell kundkrets.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

eRate har i många år vidareutvecklat en java-baserad plattform för abonnemangs- och operatörsinformation åt deras kunder. Nästa steg är att vidareutveckla webbaserade UI/UX och det är där du kommer in! Som webbutvecklare hos eRate kommer du utgöra en central del i vidareutvecklingen och implementeringen av just dessa GUIn och vara med i uppbyggnaden av hur produkten kommer se ut framåt.

Första tiden förväntas du leta mycket stöd hos dina kollegor som alla är väldigt duktiga utvecklare, men på sikt lär du bli kontorets expert i området. Det här är en långsiktig roll där du kommer ha stora möjligheter att växa. Den grundläggande strukturen är redan satt, där fokus kommer ligga i Java, TypeScript och React. Självklart kanske rätt person inte har allt det med sig, så läs gärna kraven nedan!

Vi söker dig som

 • Har en kandidatexamen från högskola/universitet inom relevant område

 • Har ett brinnande intresse för programmering och applikationsutveckling

 • Kan påvisa koderfarenhet i relevant språk, antingen från tidigare arbete eller på hobbynivå

 • Är obehindrad på både engelska och svenska i tal och skrift då båda språken används dagligen

Vidare anses det vara meriterande att kunna uppvisa eventuella hobbyprojekt inom programmering/webb- och apputveckling

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Samarbetsförmåga

 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt.

 • Placering: Göteborg, Södra Gubberogatan.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och eRates önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om eRate på derashemsida!

Dela detta jobb

Webbutvecklare i fullstack till eRate!

Academic Work